Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu gidiş arama edilmelidir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini Yapı bağırsaki yangın merdivenleri, insanoğluın binadan güvenli bir şekilde çıkmalarını sağlar ve evgin konum tahliyesini kolaylaştırır.

Yangın ve ivedi hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu posta temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeşim. 

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

şayet bir yangın bapsı derunin paha meyanştırması dokumalıyor ise bu durumda en yavuz yöntem ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna gereğince en esaslı bedelı temizlemek olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yangın kapısı koca kalite, metanet, %100 projeye uyum ve normal eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + dal seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü Yangın Çıkış Kapısı pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın merdivenleri, reva bir tasavvur ile inşa edilmelidir. Bu dizayn, kullanıcıların evgin durumlarda rahatlıkla kullanabilmesini katkısızlamalıdır.

Yangın kapıları herhangi bir pres Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul veya aile sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşır maliyetlidirler; yaraşır korumaya ehil olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız için binanızın yangın korumasının akim olduğu yek bir örnek yeterlidir!

Yapıda yangın çıkması halinde alaz ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bandajlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın bapsı son nokta ciddi bir öneme sahiptir.

Report this wiki page